| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Tvättmedelsark - 60 Tvättar Parfymfri

  • 159 kr
I lager.

LAUNDRY SHEETSrevolutionerar sättet vi tvättar genom ett innovativt och växtbaserat tvättmedel. Det är ett plastfritt- och miljövänligt alternativ i jämförelse med de traditionella tvättmedlen som existerar på marknaden idag.

  Inget kladd
  Inga farliga ingredienser
  100% plastfritt

Så som det borde vara! 

Användning:

Tvättmaskin

Steg 1: Placera all tvätt i tvättmaskinen
Step 2: Lägg i ett laundry sheet med dina kläder i maskinen
Step 3: Starta maskinen

Handtvätt

Steg 1: Fyll en balja med vatten
Steg 2: Lägg i ett laundry sheet i baljan och rör om tills det är upplöst
Steg 3: Handtvätta dina kläder precis som vanligt

Produktinformation:

Produkt: Laundry Sheets - Fragrance free
Volym: 60 tvättar
Vikt: 125g / 4.4 oz
Doft: Parfymfri

Ingredienser:

SODIUM DODECYL SULFATE:Sodium dodecyl sulfate (SDS) är ett ytaktivt ämne som kan ha en mängd olika användningsområden. Vi använder ett växtbaserat ytaktivt ämne som är skapat av kokosolja. I våra laundry sheets används ämnet för att bryta vattenspänningen och ta bort smuts och fläckar från tyget under tvättcykeln. Vi använder en dioxanfri, växtbaserad SDS som också är biologiskt nedbrytbar och inte bioackumuleras i vatten eller land.
GLYCEROL:Glycerol är en söt, trögflytande, färglös och luktfri vätska. Kvaliteten på glycerin som lösningsmedel, tillsammans med dess hygroskopiska egenskaper (förmåga att absorbera vattenånga) gör det bra för rengöring och fläckborttagning. Dessa egenskaper gör att glycerin mjukar upp de härdade och stelnade fläckarna, så att även gamla fläckar lättare kan tas bort.
DECYL GLUCOSIDE:Decyl Glucoside är ett milt rengöringsmedel som ofta används i kosmetiska formuleringar och produkter för individer med känslig hud. Ingrediensen sänker vattenytans ytspänning och används därför ofta i många hygien- och toalettartiklar. Decyl Glucoside är en naturlig och biologiskt nedbrytbar ingrediens som kommer från majs och kokosnötter. I våra laundry sheets hjälper Decyl Glucoside att ta bort smuts och oljor mer effektivt.
BETAINE:Betain är en naturligt framställd ingrediens som kan användas istället för torra sulfater. Betain utvinns ur melass, som är saften av sockerrör och är ett effektivt rengöringsmedel på grund av sin höga ytaktivitet.
FATTY ALCOHOL POLYGLYCOL:Fatty alcohol polyglykol är ett helt biologiskt nedbrytbart nonjoniskt ytaktivt ämne som används i våra laundry sheets för att bekämpa fläckar och deras förmåga att bryta ner rester som olja och tvål.
POLY (VINYL ALCOHOL):Är en biologisk nedbrytbar polymer som används som bindare i vårt tvättmedel. Ämnet har en förmåga att brytas ner av mikroogranismer och gör det därför fullt säkert för miljön. Det är giftfritt för människor, djur och marint liv. Ämnet kan ofta hittas i piller som vi äter och i kontaktlinser.
TRISODIUM CITRATE:Trisodium citrate används som byggstenen i våra laundry sheets på grund av dess förmåga att binda positivt laddade kalcium- och magnesiumjoner som finns i kranvatten. Till skillnad från fosfatbyggare är det säkert för miljön. Användningen av natriumcitrat förbättrar tvättmedlets prestanda. Trisodium Citrate fungerar som ett rengöringshjälpmedel och vattenavhärdare så att tvättmedlet kan arbeta mer effektivt.