| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Bikarbonat

  • 69 kr
I lager.

Bikarbonat (natriumvätekarbonat) är en fantastisk naturlig städprodukt som har mängder av användningsområden.

Bara blanda med lite vatten, strö ut över diskbänken eller badkaret, låt verka en stund, gnugga med en svamp och skölj av. Det blir skinande rent! 

Innehåll: Livsmedelsgodkänd bikarbonat (natriumvätekarbonat) (E500).

Mängd: 400g

Om: Veroniva Oja har sedan tidigt haft en stor miljömedvetenhet och har också utbildat sig till miljöingenjör. När hon blev mamma blev hälsa och närmiljö också väldigt viktig för henne och hon började giftminimera deras hem och lärde sig att tillverka egna produkter från scratch.
Men det var när hon hittade tvålhantverket som hon hittade sin stora passion och helt plötsligt visste vad hon ville hålla på med. 

Järna Tvåleri tillverkar ekologisk naturlig hantverkstvål i världsklass för de som är extra noga med produkters innehåll och funktion och samtidigt söker en unik inredningsdetalj eller present. Med traditionellt och progressivt hantverkskunnande och kunskap om ingrediensers påverkan på människa och miljö vill vi skapa små wow-upplevelser i människors vardag.
Järna Tvåleri tillverkar också angränsande ekologiska produkter för kropp och hem och strävar efter att minimera gifter och avfall i hem och natur.