| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-4 dagar |

Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor

  • 109 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Fint Skick - Begagnade böcker - Ett bättre val för miljön

Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök.

Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket.  

SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.

Författare:

Översättare: Catharina Andersson

Fotograf: Chris Tonnesen

ISBN: 9789178614233

Språk: Svenska

Vikt: 618 gram

Utgiven: 2019-05-17

Förlag: Lind Co

Antal sidor: 175

_______

Recept, kunskap och massor av inspiration, ta chansen att återälska begagnade böcker. Alla böcker har ett hållbart tema och genom att köpa i andrahand gör du ytterligare något bra för miljön.

Alla böcker är i bra skick! Välj mellan "Använt skick" eller "Fint skick".

Fint Skick - Fint begagnat skick. Ej några större tecken på användning. 

Använt skick - Mindre defekter.