| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Ättika Lime Ekologisk

  • 85 kr
I lager.

Med ekologisk ättika kan städningen och tvätten både bli naturlig och ekologisk! Denna ättika är doftsatt med eterisk olja från lime. Skaka flaskan innan varje användning!

Använd som sköljmedel för att få doftneutraliserad och fräsch tvätt. Dosera 2-3 msk i sköljmedelsfacket i tvättmaskinen.

Addera bara några droppar diskmedel och ättikan blir ett mirakulöst rengörningsmedel för alla tänkbara fläckar.

I kombination med bikarbonat löser ättika upp ingrodd smuts.

Ättika används också som spolglans i diskmaskinen.

Innehåll: Ekologisk ättika 10%, ekologisk eterisk olja från lime och vatten.

Mängd: Flaskan innehåller 500 ml och har storleken 6,5 x 19,5 cm.

Om: Veroniva Oja har sedan tidigt haft en stor miljömedvetenhet och har också utbildat sig till miljöingenjör. När hon blev mamma blev hälsa och närmiljö också väldigt viktig för henne och hon började giftminimera deras hem och lärde sig att tillverka egna produkter från scratch.
Men det var när hon hittade tvålhantverket som hon hittade sin stora passion och helt plötsligt visste vad hon ville hålla på med. 

Järna Tvåleri tillverkar ekologisk naturlig hantverkstvål i världsklass för de som är extra noga med produkters innehåll och funktion och samtidigt söker en unik inredningsdetalj eller present. Med traditionellt och progressivt hantverkskunnande och kunskap om ingrediensers påverkan på människa och miljö vill vi skapa små wow-upplevelser i människors vardag.
Järna Tvåleri tillverkar också angränsande ekologiska produkter för kropp och hem och strävar efter att minimera gifter och avfall i hem och natur.