| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Disktvål Blå Lotus Mint & Rosmarin

  • 109 kr
I lager.

En fast effektiv disktvål gjord på kokosolja. Den blåa lotusen doftar milt av mint och rosmarin från eteriska oljor. Den blå färgen kommer från rapsolja som infuserats med indigopulver.

Som disktvål: Lägg lotusblomman i en liten skål och sätt bredvid diskhon. Använd en blöt diskborste och löddra upp ett lödder att diska med. Tvålen innehåller lite salt som hjälper tvålen att skära igenom fett och sköljas bort. Vid handdisk kan den också läggas en stund i varmt diskvatten och sedan tas upp och sättas tillbaka i sin skål på diskbänken.

Alla produkter är handgjorda och därför är alla olika till utseendet - kvaliteten är däremot alltid densamma. 

Vegansk * Ekologisk * Palmoljefri * Naturlig * Parfymfri * SLS-fri

Innehåll: Förtvålad ekologisk kokosolja, vatten, ekologiska eteriska oljor från rosmarin och pepparmynta, ekologisk rapsolja som infuserats med indigo, havssalt.

(INCI) Ingredients: Sodium cocoate*, aqua, mentha piperita oil*, rosmarinus officinalis leaf oil*, indigofera tinctoria extract, sodium canolate*, maris sal. *Ekologisk ingrediens.

Mängd: Lotustvålarna väger ca 90 gram när de tas ur formarna och minskar sedan allteftersom de lagras och samtidigt blir mer effektiva.

Om: Veroniva Oja har sedan tidigt haft en stor miljömedvetenhet och har också utbildat sig till miljöingenjör. När hon blev mamma blev hälsa och närmiljö också väldigt viktig för henne och hon började giftminimera deras hem och lärde sig att tillverka egna produkter från scratch.
Men det var när hon hittade tvålhantverket som hon hittade sin stora passion och helt plötsligt visste vad hon ville hålla på med. 

Järna Tvåleri tillverkar ekologisk naturlig hantverkstvål i världsklass för de som är extra noga med produkters innehåll och funktion och samtidigt söker en unik inredningsdetalj eller present. Med traditionellt och progressivt hantverkskunnande och kunskap om ingrediensers påverkan på människa och miljö vill vi skapa små wow-upplevelser i människors vardag.
Järna Tvåleri tillverkar också angränsande ekologiska produkter för kropp och hem och strävar efter att minimera gifter och avfall i hem och natur.