| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Choklad Salmiak & Lakrits Ekologisk

  • 55 kr
I lager.

Här är det en salmiaksälta som tillsammans med lakrits från Kalabrien kallar till alla saltlakrits-älskare. En intensiv smak som uppskattas om man gillar att krydda lakritsen med det där lilla extra. 

Denna chokladen ingår i serien med rostade kakaobönor. Den har lite mjukare smak än Wermlandschoklads rawserie.

73% kakaohalt.

Wermlandschoklad producerar chokladen ”tree to bar” och har full kontroll på hela produktionsledet – från kakaoplantagen till färdiga chokladkakor. Det är möjligt tack vare att kakaobönderna i Ecuador är delägare i Wermlandschoklad. All Wermlandschoklad görs på ecuadoriansk Nacionalkakao.

Mängd: 50g

Ingredienser: Kakao*, Kakaomassa*, kakaosmör*, paneasocker*, Lakritsextrakt*, salmiak*. *Ekologiskt certifierad ingrediens.

Om: Wermlandschoklad är en unik choklad på många sätt. Dem har ett fint samarbete med kakaobönderna där man gemensamt strävar mot en godare och mer rättvis chokladvärld. Wermlandschoklad vet att de som jobbar på plantagen har bra villkor – både vad gäller arbetstider och lön. Eftersom plantaget är ekologiskt är också miljön bra och de som jobbar där behöver inte hantera några farliga bekämpningsmedel. Dem vet också att de som jobbar med bearbetningen av kakaon i fabriksanläggningen har det bra. När du köper Wermlandschoklad blir du en del av vår gemenskap med kakaobönderna i Patricia Pilar!