| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Rapsolja Extra fin Kallpressad Eko

  • 55 kr
I lager.

Gunnarshögs Gårds kallpressade rapsolja har en välbalanserad och tydlig smakkaraktär av valnöt och späd sockerärt. Den mångsidiga oljan tål höga temperaturer och passar lika bra till varm som kall matlagning.

Gunnarshögs Gårds ekologiska kallpressade rapsolja är en högkvalitativ och näringsrik olja som framställs genom skonsam kallpressning av ekologisk rapsfrö. Oljan är av högsta kvalitet och har en mild och nötaktig smak som passar perfekt till både matlagning och som dressing på sallader och andra råa rätter.

Rapsoljan är rik på omättade fettsyror, speciellt omega-3 och omega-6, vilket gör den till en hälsosam olja att använda i matlagning. Oljan är också rik på vitamin E och antioxidanter, vilket gör den till en idealisk olja för att bibehålla cellernas hälsa.

Gunnarshögs Gårds ekologiska kallpressade rapsolja är certifierad ekologisk och tillverkas på en gård som tar hänsyn till både miljö och djurvälfärd. Oljan kommer i en praktisk flaska som är lätt att hantera och använda.

Sammanfattningsvis är Gunnarshögs Gårds ekologiska kallpressade rapsolja en högkvalitativ och näringsrik olja som är idealisk för matlagning och som dressing på sallader och andra råa rätter.

Mängd: 0,5 L

Ingredienser: Kallpressad ekologisk rapsolja (KRAV-ekologisk ingrediens)

Näringsdeklaration per 100g: Energi 3700kJ/ 884kcal, Fett 100g varav mättat fett 8g, enkelomättat fett 62g, fleromättat fett 30g, Kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, Protein 0g, Salt 0g

Förvaras mörkt och svalt

Om: Gunnarshögs Gård är en släktgård som tillhört familjen Nilsson sedan 1897. Rapsen odlas på deras egen gård eller alldeles i närheten, vilket ger dem full kontroll över hela produktionen, från frö till flaska. Kallpressningen sker på gården och är en mycket skonsam process, som med låg temperatur och mekanisk kraft ”trycker” ut oljan ur fröna. Detta ger dem en rapsolja av högsta kvalitet, med naturligt gyllengul färg och härligt nötig smak. Gunnarshögs Gård hoppas och tror också att deras lokala produktion kan bidra till en mer levande landsbygd, en hållbar utveckling samt ger dig möjligheten att göra hälsosamma val som ger bra livskvalitet.