| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-4 dagar |

Cola Karma Sockerfri

  • 22 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Ekologisk & Fairtrade-certifierad cola!

Denna kolsyrade naturliga koladryck är gjord på kolanöt från Sierra Leone, kryddor och citrus som ger en välbalanserad koladryck som alltsom oftast jämförs med glassarna Calippo eller Igloo. Drycken innehåller inga tillsatser och är ekologisk och fairtrade-certifierad. 

Karma Cola har tagit receptet till den prisbelönta koladrycken och lagt till det naturliga sötningsmedlet stevia för att ersätta sockret.

Burken ingår i det svenska pantsystemet. Bakom Karma Cola står ett gäng som vill revolutionera dryckesvärlden och bevisa att man kan göra gott genom att dricka gott.

Mängd: 250ml

Ingredienser: Kolsyrat vatten, naturlig smakförstärkare (Erytritol), maltextrakt, naturlig kolasmak, citronkoncentrat, naturligt sötningsmedel (steviolglykosider), naturliga smaker. 

Drycken är vegansk och GMO-fri.

Om: Karma Drinks grundare har rest jorden runt för att hitta de bästa ingredienserna som dessutom är ekologiska och fairtrade för att kunna göra gott för såväl smaklökar som själ. Råvarorna köps in till premiumpris så att bönderna kan odla ekologiska varor och samtidigt kunna bygga och upprätthålla ett hållbart samhälle.