| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Kaffe Rättvisa Eko & Fairtrade

  • 99 kr
I lager.

EKOLOGISK MÖRKROST, BÄRIG & NYANSERAD

Walters kravmärkta blandning. En exklusiv blandning av finaste arabicabönor från Central och Sydamerika. En ekologisk mörkrost med frisk eftersmak som har nyansrika toner av skogsbär och choklad.

100% FINASTE EKO-& FAIRTRADECERTIFIERADE ARABICABÖNOR BRYGGMALET

Om: Få människor kan kalla sig kaffeälskare som Walter Ericsson. Redan som liten pojke började han sin karriär i kaffebranschen. Då som cyklande leverantör för det lilla rosteriet i Malmö. Därefter följer flera decennier på samma rosteri, nu som rostmästare. Men så plötsligt en dag förändras allt.
Året är 1958 och rosterierna börjar sänka kvaliteten på sitt råkaffe för att spara pengar. Detta vill Walter inte vara en del av. Han säger upp sig och bestämmer sig för att fortsätta på egen hand, samtidigt som han laborerar fram sin egen kaffeblandning. Detta blev starten för Walters.

Walters Kaffe är idag ett kaffebolag med lång erfarenhet och hantering av gott mörkrostat kaffe. Genom ständig provsmakning och kvalitetskontroll garanteras kaffesorterna att alltid få sin specifika karaktär, smak och arom. Vi får då möjligheten att erbjuda ett fint sortiment av underbara kaffearomer.