| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Kola Real Eko

  • 35 kr
  • 31 kr
I lager.

En naturlig läsk från grunden utan aromer, konserveringsmedel eller tillsatser. Den goda smaken kommer från 13 kryddor, frukter och örter. Denna cola är dessutom ekologisk, Fairtrade och Äkta-Vara-certifierad, inte illa va?

Äkta producerad kola som har bryggts ute på TÖRST's bryggeri på Värmdö.

Den välbekanta smaken av en coladryck uppnås genom noggrant urval och balansering av ett antal aromatiska ingredienser. På TÖRST brygger dem REAL KOLA med tolv olika frukter, örter och kryddor för att skapa en komplex och harmonisk läskedryck med avstamp i den traditionella västafrikanska kolanöten.

De runda karamellnoterna från oraffinerat rörsocker skapar en grund för smaken, som därefter kompletteras med söta kryddor som kanel, vanilj och lakrits. Färska citrusfrukter ger en lätt fräschör som balanserar de aromatiska och kryddiga tonerna från kolanöt, muskotnöt och färsk ingefära. 

Servera REAL KOLA över is vid varje tillfälle när du längtar efter en god läsk som är tillverkad av ingredienser av högsta kvalitet. 

Innehåll: Kolsyrat vatten, rörsocker*, citron*, apelsin*, bränt socker/karamell*, ingefära*, kolanöt (innehåller koffein), muskotnöt*, lakritsrot*, vaniljstång*, kanel*, koriander*, kardemumma*, nejlika* 

Näringsvärde per 100ml: Energi 154 kj/ 37 kcal Fett 0 Kolhydrater 9.2 g varav sockerarter 9 g Protein 0 Salt 0

Mängd: 33cl

Om: TÖRST grundades med idén om att det måste finnas ett enklare, ärligare och bättre sätt att producera läsk på! Utan, aromer, konserveringsmedel eller artificiella tillsatser brygger TÖRST en riktigt schysst läsk från grunden ute på Värmdö i Stockholms skärgård.