| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-4 dagar |

Citron Real Eko

  • 25 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

En riktigt schysst läsk eller lemonad som bryggs med 100% citroner från Sicilien. Ekologiska, Fairtrade-certifierade och märkta med Äkta-Vara. 

REAL LEMON tillverkas av ekologiska citroner från Sicilien. Traditionen kring citrusodling på Sicilien sträcker sig över tusen år bakåt i tiden, där öns unika jordmån och klimat skapar perfekta odlingsförutsättningar. Sicilien anses av många frambringa de bästa citronerna i världen, kända för sina stora mängd aromatiska oljor och friska syra.

Produktionen inleds med att citronerna tvättas, varpå hela frukten rivs och blandas i kallt vatten. Syran från citronsaften kompletteras med rörsocker för att skapa rätt balans mellan fräschör, sötman och citronens aromatiska oljor. Lemonaden blandas kallt och kokas aldrig, detta för att säkerställa att all naturlig friskhet bevaras.

Servera REAL LEMON som en uppfriskande dryck en varm dag, till en klassisk napolitansk pizza eller när helst du vill njuta av ett bevarat ögonblick av sommar. Testa gärna även att blanda med en högkvalitativ gin för en frisk aperitif. 

Innehåll: Kolsyrat vatten, Rörsocker*, Citron*, Färskpressad citronjuice*

*ekologisk ingrediens

Näringsvärde per 100ml: Energi 152 kj/ 36 kcal Fett 0 Kolhydrater 9.3 g varav sockerarter 9 g Protein 0 Salt 0

Mängd: 33cl

Om: TÖRST grundades med idén om att det måste finnas ett enklare, ärligare och bättre sätt att producera läsk på! Utan, aromer, konserveringsmedel eller artificiella tillsatser brygger TÖRST en riktigt schysst läsk från grunden ute på Värmdö i Stockholms skärgård.