| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Vad händer med vår planet?

  • 109 kr
I lager.

Fint Skick - Begagnade böcker - Ett bättre val för miljön

I Vad händer med vår planet? granskas för första gången jordens tillstånd på ett heltäckande sätt – såväl som hur mänsklighetens beteende, om det får fortgå, skulle kunna förändra världen för alltid.

Boken utgår ifrån frågan: Vad kan vi göra för att reparera den skada vi orsakat? Omfattande forskning och dess resultat destilleras ner till vederhäftig och omskakande läsning.

Här kartläggs den dramatiska explosion vår värld upplevt, både gällande befolkning och konsumtion, och den effekt detta haft på klimatförändringar och vår jord.

Vad händer med vår planet? innehåller insikter från globalt respekterade forskare, politiker och kulturpersonligheter, och ger oss nya perspektiv. Vilka positiva möjligheter finns det till förändring?

Boken skildrar en stor bredd av ämnen på ett tydligt och informativt sätt – från solkraft och vattenresurser till matslöseri och massdöd.

Om du vill förstå människans egen roll i planetens förändring är det här en bok du inte vill missa.


Sidor: 224

Utgiven: 2017

_______

Recept, kunskap och massor av inspiration, ta chansen att återälska begagnade böcker. Alla böcker har ett hållbart tema och genom att köpa i andrahand gör du ytterligare något bra för miljön.

Alla böcker är i bra skick! Välj mellan "Använt skick" eller "Fint skick".

Fint Skick - Fint begagnat skick. Ej några större tecken på användning. 

Använt skick - Mindre defekter.