| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Renée Voltaire Juice Power & Detox

  • 79 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Fint Skick - Begagnade böcker - Ett bättre val för miljön

Renée Voltaire Juice Power & Detox

En peppande och komplett guide för att snabbt komma igång med färskpressade grönsaks- och fruktjuicer. Ett hundratal recept på renande och stärkande juicer, nötmjölk och enklare grönsaksrätter. Let´s go cleansing!

Boken vänder sig till alla hälsointresserade och är en komplett guide till juicer och renande drycker. Fylld med inspiration, tips och över hundra recept på färskpressade grönsaks- och fruktjuicer. Hur väljer jag rätt juicemaskin? Vilka råvaror funkar bäst att göra juice av? Vilka är de godaste och nyttigaste blandningarna – och hur påverkar de min kropp? Här finns alla svar du behöver för att bli ett riktigt juiceproffs.

I ett av kapitlen får du följa Renée steg för steg när hon juicefastar i sju dagar och delar med sig av sina enkla råd för nya, sunda vanor. Du kommer bli förvånad över hur snabbt man känner sig lättare, piggare och gladare när man välkomnat färskpressade juicer i sin vardag. De är en energiinjektion som går rakt in i blodet och tar med sig vitaminer, mineraler, klorofyll och enzymer. De stärker immunförsvaret, gör kroppen hälsosamt basisk och håller magen i form. Dessutom kickar de igång en naturlig avgiftningsprocess.

Antal sidor: 124 s, Mjuk pärm

Utgiven: 2013

_______

Recept, kunskap och massor av inspiration, ta chansen att återälska begagnade böcker. Alla böcker har ett hållbart tema och genom att köpa i andrahand gör du ytterligare något bra för miljön.

Alla böcker är i bra skick! Välj mellan "Använt skick" eller "Fint skick".

Fint Skick - Fint begagnat skick. Ej några större tecken på användning. 

Använt skick - Mindre defekter.