| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Bönbok : Vegetariskt Och Kulinariskt

  • 99 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Fint Skick - Begagnade böcker - Ett bättre val för miljön

Bönor, linser och ärtor är perfekta livsmedel som nu fått en renässans i många svenska kök. De är läckra och smakrika, nyttiga och billiga. Tillsammans med andra gröna livsmedel blir de proteinrika bönorna en komplett måltid. Här presenteras 70 spännande laktovegetariska recept på varmrätter, smårätter och efterrätter. Därtill en mycket informativ bönguide.

Här finns rätter för både vardag och fest - sallader, smårätter, soppor, gratänger, biffar, grytor, röror, desserter och bakverk - alla med uppgifter om tillagningstid och med smarta tillagningstips. Rispappersrullar med myntavinägrett, Toast au chèvre chaud med italiensk linssallad, Wok med persikor och cashew, Exotisk bönsalsa och Chokladsmulpaj är exempel som frestar. 

I bönguiden får man bl a veta hur de olika bönorna ser ur, säsong, förvaring, koktider och näringsämnen. Intresset för de urgamla - och helt moderna - bönorna ökar alltmer. Inte nog med att de innehåller otroligt mycket nyttigt, de anses också förebygga hjärt- och kärlsjukdomar! Särskilt intressant för nyblivna veganer och vegetarianer som är osäkra på om de får i sig tillräckligt med näring, vegetarianer, veganer och blandkostare som också äter vegetariskt ibland.

Antal sidor: 132, Inbunden

Utgiven: 2002

_______

Recept, kunskap och massor av inspiration, ta chansen att återälska begagnade böcker. Alla böcker har ett hållbart tema och genom att köpa i andrahand gör du ytterligare något bra för miljön.

Alla böcker är i bra skick! Välj mellan "Använt skick" eller "Fint skick".

Fint Skick - Fint begagnat skick. Ej några större tecken på användning. 

Använt skick - Mindre defekter.