| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-4 dagar |

Kombucha Hallon Eko

  • 35 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

En porlande och uppfriskande Kombucha från Pureness.  Ekologisk, opastöriserad, fri från konserveringsmedel och utan onödiga tillsatser

Smaken av hallon gifter sig väl med den organiska tebasen Sencha. En klassisk japansk variant av grönt te som ger upphov till en väldigt säregen smak. Perfekt att erbjuda gäster som besöker ditt café, din restaurang eller förening. Förutom sin uppiggande natur har Kombuchan en rad hälsofördelar som bland annat innefattar 555 miljoner mjölksyrebakterier. Dessa mjölksyrebakterier hjälper till att återställa bakteriebalansen i tarmfloran. Detta gör det allt svårare för oönskade mikroorganismer att etablera sig i magen.

Kombucha kan vid första anblick framstå som en okänd hälsomakare med massa okända ingredienser. Så är dock inte fallet. Faktum är att Pureness endast baserar sin kombucha på fyra olika råvaror. Dessa är grönt te, filtrerat vatten, socker och en levande kombucha-kultur. Socker är i kombucha-sammanhang ofrånkomligt då det spelar en viktig roll i jäsningsprocessen. Det ska dock tilläggas att det endast rör sig om 6g organiskt rörsocker och inte det raffinerade vita vi ofta ser i läskedrycker.

Innehåll: Filtrerat vatten, kombuchakultur, ekologiskt grönt te, koldioxid, ekologiskt rörsocker, naturlig hallonarom, ekologiska aromextrakt (morot, äpple och svartvinbär).

Om: Pureness lanserades i Sverige 2020, men deras produkter har utvecklats och sålts i Finland i över tio år. Där är dem ett välkänt varumärke som finns i var och varannan hälsokost och livsmedelsbutik, med det finska namnet Puhdistamo. Deras egna fabrik hittar du i södra Tammerfors (eller Tampere som det heter på finska). Du ska kunna lita på att Pureness har det allra bästa du kan hitta för din kropp. Dem letar upp de renaste näringsämnena från de allra bästa producenterna. Och det som växer i norden skördar dem i de finländska vildmarkerna!