| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Choklad Isländskt Havssalt Raw Eko

  • 55 kr
I lager.

Man älskar ju salt och dessutom passar det alldeles förträffligt som partner till choklad. När saltet dessutom kommer från Island och är tillverkad enligt 200-årig tradition - dvs att man låter gejsrarna göra jobbet - då tvekar man inte. För perfekt sälta är saltkristallerna strösslade för hand.

Njut av len mörk choklad utan risk för spår av nötter, soja, mjölk och utan några som helst tillsatser.

Mängd: 50g

Ingredienser: Kakaomassa*, Kakaosmör*, Kokossocker*, Isländskt havssalt. *= ekologisk." Innehåller minst 73% kakao från Criollobönor från Peru.

Om: Wermlandschoklad är en unik choklad på många sätt. Dem har ett fint samarbete med kakaobönderna där man gemensamt strävar mot en godare och mer rättvis chokladvärld. Wermlandschoklad vet att de som jobbar på plantagen har bra villkor – både vad gäller arbetstider och lön. Eftersom plantaget är ekologiskt är också miljön bra och de som jobbar där behöver inte hantera några farliga bekämpningsmedel. Dem vet också att de som jobbar med bearbetningen av kakaon i fabriksanläggningen har det bra. När du köper Wermlandschoklad blir du en del av vår gemenskap med kakaobönderna i Patricia Pilar!