| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Choklad Citron Ingefära Eko

  • 55 kr
I lager.

Kraftfull mörk choklad med kryddig ingefära och en fräsch citronsmak. Kakaohalt: 73%. Njut av mörk choklad utan risk för spår av nötter, soja, mjölk och utan några som helst tillsatser; Wermlandschoklad hette tidigare Rawchokladfabriken och byter namn eftersom de nu producerar två olika chokladserier. En chokladserie som är Raw och en som produceras av rostade kakaobönor.

Nötfri, Mjölkfri, Glutenfri, Sojafri och Ekologisk.

Mängd: 50g

Ingredienser: Kakao* (kakaomassa*, kakaosmör*), kokossocker*, ingefära*, citronolja*. *Ekologiskt certifierad ingrediens.

Om: Wermlandschoklad är en unik choklad på många sätt. Dem har ett fint samarbete med kakaobönderna där man gemensamt strävar mot en godare och mer rättvis chokladvärld. Wermlandschoklad vet att de som jobbar på plantagen har bra villkor – både vad gäller arbetstider och lön. Eftersom plantaget är ekologiskt är också miljön bra och de som jobbar där behöver inte hantera några farliga bekämpningsmedel. Dem vet också att de som jobbar med bearbetningen av kakaon i fabriksanläggningen har det bra. När du köper Wermlandschoklad blir du en del av vår gemenskap med kakaobönderna i Patricia Pilar!