| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Choklad Apelsin Raw Eko

  • 55 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Apelsin och choklad är ju en klassiker man aldrig tröttnar på, inte vi i alla fall. Vår variant tar dock ett par extra kliv för att verkligen skapa något utöver det vanliga, och här får du en kul kontrast mellan apelsinolja och knapriga kakakonibs. Resultatet är en choklad som erbjuder en sensationell och crunchy smakupplevelse - det kan vi garantera. Chokladen passar lika bra att njuta av till fikat som att ge bort som en fin och lyxig present.

Mängd: 50 g.

Njut av len mörk choklad utan risk för spår av nötter, soja, mjölk och utan några som helst tillsatser.


Ingredienser: Kakaomassa*, kakaosmör*, kokossocker*, kakaonibs*, vanilj*, apelsinolja*. *ekologiskt certifierad ingrediens

Om: Wermlandschoklad är en unik choklad på många sätt. Dem har ett fint samarbete med kakaobönderna där man gemensamt strävar mot en godare och mer rättvis chokladvärld. Wermlandschoklad vet att de som jobbar på plantagen har bra villkor – både vad gäller arbetstider och lön. Eftersom plantaget är ekologiskt är också miljön bra och de som jobbar där behöver inte hantera några farliga bekämpningsmedel. Dem vet också att de som jobbar med bearbetningen av kakaon i fabriksanläggningen har det bra. När du köper Wermlandschoklad blir du en del av vår gemenskap med kakaobönderna i Patricia Pilar!