| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Rapsolja Vitlök Eko

  • 59 kr
I lager.

Vitlökens kraftiga smak tillsammans med kallpressad rapsolja är en väl avvägd smakkombination. Den ekologiska vitlöksolja har en naturlig och god smak. Blanda oljan med smör, salt och persilja till ett smakrikt vitlökssmör. Gott till grillens foliepaket fyllda med potatis och grönsaker. Rapsoljan passar lika bra till varm som kall matlagning.

Vitlöksoljan kan passa dig som äter enligt FODMAP då den inte innehåller några fibrer från vitlök. Tänk dock på att alla reagerar väldigt individuellt.

Mängd: 0,25L

Ingredienser: Kallpressad rapsolja*, naturlig arom.

*KRAV-ekologisk ingrediens

Om: Gunnarshögs Gård är en släktgård som tillhört familjen Nilsson sedan 1897. Rapsen odlas på deras egen gård eller alldeles i närheten, vilket ger dem full kontroll över hela produktionen, från frö till flaska. Kallpressningen sker på gården och är en mycket skonsam process, som med låg temperatur och mekanisk kraft ”trycker” ut oljan ur fröna. Detta ger dem en rapsolja av högsta kvalitet, med naturligt gyllengul färg och härligt nötig smak. Gunnarshögs Gård hoppas och tror också att deras lokala produktion kan bidra till en mer levande landsbygd, en hållbar utveckling samt ger dig möjligheten att göra hälsosamma val som ger bra livskvalitet.