| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Bivaxpåse Mini

  • 99 kr

I lager.

Håll väskan och matsäcken fräsch med hjälp av en Bivaxpåse!
Tygpåsar av återbrukat tyg, impregnerat med bivax blir ett miljövänligt och hållbart alternativ till plastpåsar - bivaxpåsar. Plastbanta och håll väskan och matsäcken fräsch med hjälp av en bivaxpåse! En miljövänlig bivaxpåse kan användas både i och utanför kylskåpet och är ett klimatsmart alternativ till plastpåsar.

Mini är anpassad för att rymma en ensam matsäcksmacka eller något annat litet i väskan. 

Gjord av återanvänt bomullstyg och bivax.
Då alla textiler är återvunna så varierar mönster och färger. 

Instruktion: Påsen är lätt att använda för såväl barn som vuxna. Förslut med hjälp av värmen från dina händer. Vaxet stabiliseras då det kyls ner och behåller den önskade formen. Återanvänd - Rengör i kallt vatten och med milt rengöringsmedel. Undvik att torka i direkt solljus.

Storlek: 15 cm x 20 cm

Om: Mårda vill hitta alternativa lösningar till plast. Därrför har dem skapat deras egen hållbara livsmedelsförvaring. Deras produkter är gjorda av återanvända bomullstextilier och bivax från lokala producenter. Av textilierna syr dem förvaringskärl för olika användningsområden. De formanpassade kärlen impregneras sedan med bivax. Resultatet blir böjbara kärl, som är utmärkta att förvara livsmedel i. Dem naturliga materialen andas och motverkar mögelbildning på livsmedlen samtidigt som de ger skydd från luftexponering, vilket förhindrar uttorkning.

Mårda vill bidra till att förändra den nuvarande synen på take away-förpackningar och matförvaring samt väcka frågor kring lokalproducerade produkter, reparation och återbruk.
Vidare vill dem att Mårda ska inspirera till andra klimatsmarta lösningar, bättre kunskap kring mathantering och därmed ett minskat matsvinn.