| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Kola Sockerfri Real KORT DATUM

  • 35 kr
  • 15 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Kola Sockerfri - Kort Datum Juni -24

Äkta producerad kola som har bryggts ute på TÖRST's bryggeri på Värmdö. Produkten är en naturlig läsk från grunden utan aromer, konserveringsmedel eller tillsatser. Den goda smaken kommer från 13 kryddor, frukter och örter. Dessutom är den sockerfri! Denna cola är även Fairtrade, inte illa va?

Den välbekanta smaken av en coladryck uppnås genom noggrant urval och balansering av ett antal aromatiska ingredienser. På TÖRST brygger dem REAL KOLA med tolv olika frukter, örter och kryddor för att skapa en komplex och harmonisk läskedryck med avstamp i den traditionella västafrikanska kolanöten.

I stället för rörsocker använder dem en noggrant utvald blandning av kalorifria sötningsmedel extraherade ur steviaplantan tillsammans med erytritol. TÖRST använder enbart produkter av naturligt ursprung, för att aldrig behöva kompromissa ett naturligt och medvetet val för dem som även vill ha ett sockerfritt alternativ.

Servera REAL KOLA SUGAR FREE kallt över is vid alla tillfällen när du längtar efter en god smak och sockerfri läsk tillverkad av ingredienser av högsta kvalitet.

Innehåll: Kolsyrat vatten, sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider), citron, apelsin, bränt socker/karamell, ingefära, kolanöt (innehåller koffein), muskotnöt, lakritsrot, vaniljstång, kanel, koriander, kardemumma, nejlika

Näringsvärde per 100ml: Energi 5 kj/ 1 kcal Fett 0 kolhydrater 1.95 g varav sockerarter 0 Protein 0 Salt 0

Mängd: 33cl

Om: TÖRST grundades med idén om att det måste finnas ett enklare, ärligare och bättre sätt att producera läsk på! Utan, aromer, konserveringsmedel eller artificiella tillsatser brygger TÖRST en riktigt schysst läsk från grunden ute på Värmdö i Stockholms skärgård.