| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-4 dagar |

Choklad Mullbär & Vanilj Raw

  • 55 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Gjord på soltorkade mullbär och Bourboun-vanilj från Madagaskar är denna choklad lika smakrik som den är beroendeframkallande... Med sin kolaliknande ton gifter sig detta superbär utmärkt med den mörka chokladen, och är nästintill omöjligt att bara äta en bit av. Och eftersom ”more is more” har Wermlandschoklad dessutom strösslat lite extra mullbär på toppen av varje chokladkaka. 

Mängd: 50 g.

Njut av len mörk choklad utan risk för spår av nötter, soja, mjölk och utan några som helst tillsatser.


Ingredienser: Kakao* (kakaomassa*, kakaosmör*), kokossocker*, mullbär*, bourbonvanilj*. *ekologiskt certifierad ingrediens

Om: Wermlandschoklad är en unik choklad på många sätt. Dem har ett fint samarbete med kakaobönderna där man gemensamt strävar mot en godare och mer rättvis chokladvärld. Wermlandschoklad vet att de som jobbar på plantagen har bra villkor – både vad gäller arbetstider och lön. Eftersom plantaget är ekologiskt är också miljön bra och de som jobbar där behöver inte hantera några farliga bekämpningsmedel. Dem vet också att de som jobbar med bearbetningen av kakaon i fabriksanläggningen har det bra. När du köper Wermlandschoklad blir du en del av vår gemenskap med kakaobönderna i Patricia Pilar!