| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-4 dagar |

Choklad Kardemumma Ekologisk

  • 55 kr
I lager.

Rawchoklad + kardemumma = fika? Absolut! Chokladen passar lika bra att njuta av till fikat som att ge bort som en fin och lyxig present. Ekologisk och vegansk. 73 % kakaohalt.

För alla fika-fantaster och för alla som älskar choklad. Med smak av kardemumma är denna choklad det bästa av två världar. Med kryddiga kardemumman som bryter av mot den lena och mörka kakaon skapas ren chokladmagi. 

Nötfri, Mjölkfri, Glutenfri, Sojafri och Ekologisk.

Mängd: 50g

Ingredienser: Kakaomassa*, kakaosmör*, kokossocker*, kardemumma*, himalayasalt, äkta vanilj*. *Ekologiskt certifierad ingrediens.

Om: Wermlandschoklad är en unik choklad på många sätt. Dem har ett fint samarbete med kakaobönderna där man gemensamt strävar mot en godare och mer rättvis chokladvärld. Wermlandschoklad vet att de som jobbar på plantagen har bra villkor – både vad gäller arbetstider och lön. Eftersom plantaget är ekologiskt är också miljön bra och de som jobbar där behöver inte hantera några farliga bekämpningsmedel. Dem vet också att de som jobbar med bearbetningen av kakaon i fabriksanläggningen har det bra. När du köper Wermlandschoklad blir du en del av vår gemenskap med kakaobönderna i Patricia Pilar!