| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Kök & Trädgård 40g

  • 69 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Ekologisk tvål som tar bort lukt av lök och fisk - det är fairtrade-kaffet i tvålen som tar bort den oönskade lukten. Frisk doft av citrus och lavendel.

Passar även till jordiga trädgårdsfingrar och oljiga verkstadshänder. Malt kaffe och blad från ringblommor skapar en skrubbande effekt och sheasmöret tillför en krämighet som återfuktar och återfettar nariga händer.  

Tvålarna trivs bäst om de får hänga eller ligga luftigt. Det kan också vara bra att växla mellan två tvålar, då hinner de torka upp mellan användningarna och räcker längre! 

Ingredienser: Tillverkad med certifierad ekologisk/naturlig förtvålad svensk kallpressad Rapsolja Kokosfett Sheasmör Ringblomma blad och örtutdrag. Eterisk olja citrongräs & lavendel. Kaffe fairtrade.

Ingredients: Sodium Canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium Shea Butterat, Calendula officinalis, Cymbopogon Flexuosus Oil, Lavandula agustifolia oil, Coffea Arabica. Citral* Linalool*.  *Doftkomponent i eterisk olja.

Om: Malin i Ratans ekologiska tvålar skapas i den lilla kustbyn Ratan i Västerbotten. Dem tillverkas på gamla tiders hantverksvis, men med förnyade kunskaper och med naturliga och ekologiska råvaror. På senare år har intresset för att minska mängden kemikalier i vår vardag varit ledord i skapandet av Malin i Ratans produkter, ekologiska råvaror och mild doftsättning eller doftfritt är en självklarhet. Tvålens egenskaper som en mångsidig produkt ger fina möjligheter att kemikalie- och produktbanta sitt badrumsskåp, och även hållbarhet och plastbantning blir en del i det, då en fast tvål kräver betydligt mindre resurser i form av förpackningar. En fast tvål är alltid ett bra miljöval.