| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-4 dagar |

Kosters Trädgårdar

  • 139 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Använt skick; Utsuddade streck(se bild) - Begagnade böcker - Ett bättre val för miljön

På karga Sydkoster i Bohuslän har Helena och Stefan Bothmer förvandlat en sumpmark och igenvuxen äng till ett prisbelönt utflyktsmål, där man kan njuta av både växtlighet och god mat. Odlingskartorna ritas utifrån permakultur, en nygammal filosofi för att odla smart i samklang med naturen. Skörden serverar kocken Anna Bengtsson i restaurangen, som bland annat utsetts till Årets Hållbara Krog.

I boken berättar författarna om sitt livsverk och konsten att förverkliga sin dröm. De beskriver hur man skapar gynnsamma, hållbara odlingsförutsättningar och ger många praktiska tips om allt från växtföljd och ogräsets många positiva egenskaper till återbruk och entreprenörskap. De bästa recepten under olika säsonger presenteras i ord och bild, ofta inspirerade av främmande kök men alltid med lokala råvaror. Vad sägs om brytbönor med sting eller ärtpesto, sotat torskrygg med nejlika och rabarberkompott med lavendelyoughurt?

Kosters Trädgårdar är en vacker, inspirerande och användbar bok som sprider glädje i såväl trädgårdslandet som vid grillen, i bersån och i köket - eller varför inte på en resa mot Kosterhavet?

Författare Helena och Stefan Bothmer samt Anna Bengtsson. Foto Karin Björk. Form Dick Norberg.

Utmärkelser: Årets Hållbara krog, Årets Trädgårdshjältar, Årets kvinnliga företagare (Helena Bothmer), Stömstads Kommuns miljöpris, Ambassadör för Smaka på Västsverige (Anna Bengtsson)

Storlek: ca  cm x  cm

_______

Recept, kunskap och massor av inspiration, ta chansen att återälska begagnade böcker. Alla böcker har ett hållbart tema och genom att köpa i andrahand gör du ytterligare något bra för miljön.

Alla böcker är i bra skick! Välj mellan "Använt skick" eller "Fint skick".

Fint Skick - Fint begagnat skick. Ej några större tecken på användning. 

Använt skick - Mindre defekter.