| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-4 dagar |

Wermlands Choklad - Julkalender

  • 319 kr
I lager.

Ekologisk, vegansk & rättvis Rawchokladkalender

2 bitar i varje lucka!

48 goda raw, ekologiska och veganska chokladbitar. Provsmaka dig genom Wermlandschoklads sortiment och upptäck choklad med smaker som pepparkaka, havssalt och kokos. Wermlandschoklad överraskar dessutom med nya chokladsmaker, varav en med havtorn. Wermlandschoklad är alltid fri från nötter, mjölk, soja och gluten.

Framsidans målning är skapad av Marcus Bäckström som är född och uppvuxen i Arvika. Han är klassiskt tränad konstnär som gått Swedish academy of realist art i Simrishamn i 3 år och arbetar främst i olja och kol.

Ingredienser: kakaomassa*, kakaosmör*, kokossocker*, panelasocker*, dadelsocker*, kokosgrädde, lakrits*, blåbär*, lingon*, havtorn*, passionsfrukt*, sockertång*, ingefära*, kaffe*, kardemumma*, matcha*, isländskt havssalt*, ceylonkanel, apelsinolja*, pepparmyntaolja*, hallonextrakt från hallon*, jordgubbsextrakt från jordgubb*, citronolja*, vanilj*, kryddnejlika*, chili*, saffran*.

*Ekologiskt certifierad ingrediens.

Mängd: 48 chokladbitar, ca 240 gram.

Om: Wermlandschoklad är en unik choklad på många sätt. Dem har ett fint samarbete med kakaobönderna där man gemensamt strävar mot en godare och mer rättvis chokladvärld. Wermlandschoklad vet att de som jobbar på plantagen har bra villkor – både vad gäller arbetstider och lön. Eftersom plantaget är ekologiskt är också miljön bra och de som jobbar där behöver inte hantera några farliga bekämpningsmedel. Dem vet också att de som jobbar med bearbetningen av kakaon i fabriksanläggningen har det bra. När du köper Wermlandschoklad blir du en del av vår gemenskap med kakaobönderna i Patricia Pilar!