| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Julkalender - Wermlands Choklad Ekologisk

  • 335 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Ekologisk, vegansk & rättvis Rawchokladkalender

2 bitar i varje lucka!

48 goda ekologiska chokladbitar, varav 24 stycken olika smaker! Provsmaka dig genom Wermlandschoklads sortiment med smaker som pepparkaka, havssalt och passionsfrukt/chili, för att inte glömma julsmaken saffran/apelsin.

Vegansk, nöt-, mjölk- och sojafri.

Ingredienser: Kakaomassa*, kakaosmör*, kokossocker*, panelasocker*, dadelsocker*, kokosgrädde*, lakrits*, blåbär*, lingon*, havtorn*, passionsfrukt*, ingefära*, kaffe*, kardemumma*, matcha*, isländskt havssalt, ceylonkanel*, apelsinolja*, pepparmyntsolja*, hallonextrakt från hallon*, jordgubbsextrakt från jordgubb*, citronolja*, vanilj*, kryddnejlika*, chili*, saffran*. *Ekologisk råvara.

*Ekologiskt certifierad ingrediens.

Mängd: 48 chokladbitar, ca 240 gram.

Om: Wermlandschoklad är en unik choklad på många sätt. Dem har ett fint samarbete med kakaobönderna där man gemensamt strävar mot en godare och mer rättvis chokladvärld. Wermlandschoklad vet att de som jobbar på plantagen har bra villkor – både vad gäller arbetstider och lön. Eftersom plantaget är ekologiskt är också miljön bra och de som jobbar där behöver inte hantera några farliga bekämpningsmedel. Dem vet också att de som jobbar med bearbetningen av kakaon i fabriksanläggningen har det bra. När du köper Wermlandschoklad blir du en del av vår gemenskap med kakaobönderna i Patricia Pilar!