| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Minestrone Soppa Eko

  • 55 kr
I lager.

Minestrone Soppa, Krav & Eko ITIGO 350gr 

Traditionell italiensk Minestrone med fyllig smak, färdig att servera varm som kall.

Tips: Blanda soppan med en burk vatten och värm (som förrätt 4 personer och som huvudrätt 3). Vi rekommenderar att koka pastan för sig för att få den perfekt aldente, för matigare soppa välj ex. Tortillini annars är spaghetti och makaroner som Ditalini gott.

Välj dina favorit skålar och lägg den färdigkokta pastan i botten och häll på Minestronesoppa och toppa med brödkrutonger, parmigiano reggiano, gurka, rostade solrosfrön eller/och färska örter. 

Öppnad förpackning förvaras i kylskåp 1 vecka

Ingredienser: Passerade tomater 55,95%, röd paprika, gurka, grön paprika, lök, zucchini, morötter, extra jungfru olivolja, äppelcidervinäger, salt, vitlök, svartpeppar.

Ursprung: Italien / Toscana

Förpackning sorteras som metall och glas

Om: Det är något med italiensk mat, för familjeägda svenska företaget Itigo började det med en rundresa 1995. Där förälskade de sig i maten, människorna, städerna, byarna och landsbygden. Sedan dess har de återvänt, besökt nya regioner och träffat fler producenter. Det Itigo letar efter är så naturliga produkter som möjligt, utan tillsatser, gärna eko och det har alltid varit smaklökarna som visat vägen.