| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Frömix Raps & Pumpa Eko

  • 79 kr
I lager.

En blandning av milt rostade rapsfrön och bovete med pumpakärnor och svenska linfrön. Passar perfekt till hembakt bröd, i grytan eller över salladen och yoghurten.

Too Good Mathantverk erbjuder en frömix bestående av raps- och pumpakärnor. Denna frömix är en näringsrik och god tillsats till dina favoriträtter eller som en hälsosam och proteinrik snacks.

Rapskärnor är en utmärkt källa till omega-3-fettsyror, vilket är viktigt för hjärthälsa och hjärnfunktion. De är också en rik källa till vitamin E, som har antioxidativa egenskaper och skyddar cellerna från skador.

Pumpakärnor är en annan näringsrik ingrediens som är rik på protein och magnesium. Magnesium är viktigt för att upprätthålla en hälsosam benstyrka och nervfunktion.

Denna frömix är också rik på fiber, vilket kan hjälpa till att hålla dig mätt och stabilisera blodsockernivåerna. Det är också lätt att inkludera i din kost, eftersom den kan ätas direkt ur påsen, användas som topping på sallader eller smoothies eller rostas för extra smak och textur.

Sammanfattningsvis är Too Good Mathantverks frömix av raps- och pumpakärnor en näringsrik och läcker tillsats till din dagliga kost.

Mängd: 170g

Ingredienser: Rostade rapsfrön, bovete, pumpakärnor, linfrön, havssalt. Allergener: Senapsfrö (rensas ca 1 gång/år. Vallfrö körs genom anläggningen som ”rens” för att förhindra inblandning i linfröt.) Första linet som rensas efter senapen skickas på analys för senapsallergen.

Förvaring: Torrt och svalt.

Näringsdeklaration per 100g: Energi 545 kcal/ 2282 kJ, kolhydrater 22g varav sockerarter 2g, råprotein 23g, kostfiber 10g, råfett 39g varav mättade fettsyror 12g, salt <0,3g

Om: