| EKOLOGISKT & MILJÖVÄNLIGT | Fri frakt från 499:- | Leverans 2-5 dagar |

Duschbomb Mentol Lakrits KORT DATUM

  • 55 kr
  • 27 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Här får du en njutningsupplevelse utöver det vanliga i duschen! Kraftfull aromaterapi med eterisk olja från anis, fänkål, eukalyptus och mentolkristaller som både känns upplyftande, avslappnande och öppnar upp. Den svarta färgen kommer från aktivt kol och den bruna från lakritsrot.

Lägg duschbomben på golvet, eller på ett fat, i duschen och låt vattnet från duschens strålar frisätta ångor från duschbomben som börjar brusa. Mer och mer ångor avges allteftersom den smälter och en bomb räcker till en ordentlig dusch. Skölj av eventuella rester från golvet när du är färdig i duschen. Denna variant är inte lämplig för barn under 6 år på grund av den eukalyptusoljan och mentolkristallerna.

Obs! Denna produkt är inte ämnad att ha på huden eller som rengöring utan endast för aromaterapi i duschen. 

Vegansk * Fri från citronsyra *Naturfärgad *Ekologiska naturliga dofter

Innehåll: Bikarbonat, vinsyra, ekologisk potatisstärkelse, ekologisk kokosolja, ekologiska mentolkristaller, ekologiskt lakritsrotspulver, eterisk olja från anis, ekologisk eukalyptus och fänkål, bioetanol.

Mängd: Duschbomberna görs i lite olika former men väger alltid minst 45 gram innan de torkar.

Om: Veroniva Oja har sedan tidigt haft en stor miljömedvetenhet och har också utbildat sig till miljöingenjör. När hon blev mamma blev hälsa och närmiljö också väldigt viktig för henne och hon började giftminimera deras hem och lärde sig att tillverka egna produkter från scratch.
Men det var när hon hittade tvålhantverket som hon hittade sin stora passion och helt plötsligt visste vad hon ville hålla på med. 

Järna Tvåleri tillverkar ekologisk naturlig hantverkstvål i världsklass för de som är extra noga med produkters innehåll och funktion och samtidigt söker en unik inredningsdetalj eller present. Med traditionellt och progressivt hantverkskunnande och kunskap om ingrediensers påverkan på människa och miljö vill vi skapa små wow-upplevelser i människors vardag.
Järna Tvåleri tillverkar också angränsande ekologiska produkter för kropp och hem och strävar efter att minimera gifter och avfall i hem och natur.